Fiecare substanță, fiecare ființă vie și fiecare tehnologie are punctele sale forte și slabe. Numai prin hibridizare natura reușește să creeze forme de viață mai bune în cursul evoluției. Experții de la Nano-Care transferă această metodă, care a fost încercată și testată de aproape 3,5 miliarde de ani, în domeniul chimiei și științei materialelor.

 


Tehnologia NanoCare

 

Nano-Care Deutschland AG s-a concentrat la începuturile sale pe tehnologia dioxidului de siliciu (SiO2) și a dezvoltat inovații bazate în principal pe silan, polisilazan și polisiloxan. Între timp, competențele și specializările companiei s-au înmulțit: în zilele noastre se folosesc cu succes kerosenii, polimerii hiperramificati (dendrimeri) sau materialele hibride.

 

Intelligent Hybrids® se bazează exact pe acele discipline și/sau tehnologii care sunt necesare pentru găsirea unor soluții inteligente la o problemă specifică. Nano Care se asigură - pe întreaga perioadă a procesului de dezvoltare a unui produs - că rezultatul  este caracterizat de  cât mai multe puncte tari și cât mai puține puncte slabe. Gama de acoperiri de înaltă tehnologie și gama de produse de îngrijire a căror performanță este inegalabilă este consecința directă a atenției pe care Nano Care o acordă fiecărui detaliu pe întreg parcursul procesului.  

 

Intelligent Hybrids® este pentru Nano Care un concept global de brand, integrând trăsăturile cheie care definesc întreaga activitate:

 

·      Poziția de lider la vârf în dezvoltarea tehnologiei de acoperire inteligentă a suprafețelor

·      Expertiza tehnologică germană.

·      Utilizarea tehnologiilor sustenabile încrucișate.

·      Concentrarea pe proprietățile ecologice ale produselor și minimizarea amprentei de CO2

PENTRU ORICE ÎNTREBĂRI LEGATE DE  DOMENIILE DE MAI SUS NU EZITA SĂ NE CONTACTEZI