INFORMAȚII GENERALE
CARACTERISTICI TEHNICE
FIȘĂ INFORMAȚII SIGURANȚĂ
INFORMAȚII GENERALE

 

Nanoflex® AG 45 creează pe suprafața materialului o rețea 3D transparentă, ultrarezistentă și respirabilă. În urma tratamentului, substratul mineral poros al materialului respinge constant apa și murdăria și împiedică depunerile de mușchi, licheni și ciuperci. De asemenea, acesta prezintă o rezistență de până la 3 ori mai mare la ciclurile de îngheț-dezgheț.

 

Legătura chimică puternică cu porii materialului asigură creșterea rezistenței la intemperii precum și creșterea rezistenței mecanice și chimice permițând însă materialului să respire.

 

Datorită protecției de durată și prin eficientizarea procesului de întreținere și curățare a suprafețelor protejate, această acoperire nanomoleculară este potrivită pentru aplicarea în domeniul monumentelor istorice.

 

Tratamentul își păstrează eficiența pentru o durată de până la 10 ani.

 

Prin dispunerea inteligentă a structurilor hibride (organice și anorganice), Nanoflex® AG 15 face parte din conceptul Nano-Care Deutschland INTELLIGENT HYBRIDS®.

 

Nanoflex® AG 45  este o protecție invizibilă cu puterea de a respinge până la 95% din murdărie și 98% din mușchi, licheni și ciuperci din materiale absorbante precum piatră, beton, cărămidă sau teracotă, și care durează peste 10 ani *.

 

* Vă rugăm să țineți cont că efectul inițial de perlare se poate diminua în timp, fără ca protecția să fie afectată.

 

CARACTERISTICI TEHNICE
FIȘĂ INFORMAȚII SIGURANȚĂ

Exemple de aplicații: