INFORMAȚII GENERALE
CARACTERISTICI TEHNICE
FIȘĂ INFORMAȚII SIGURANȚĂ
INFORMAȚII GENERALE

 

Nanoflex® TPM 300 oferă un efect combinat de protecție al materialelor: pătrunde parțial în substrat, dar asigură și protecția eficientă la nivelul suprafeței.

 

Nanoflex® TPM 300 creează la suprafața materialului o rețea 3D transparentă, ultrarezistentă și respirabilă. În urma tratamentului, substratul mineral poros al materialului respinge constant apa și murdăria și împiedică depunerile de mușchi, licheni și ciuperci. De asemenea, acesta prezintă o rezistență de până la 3 ori mai mare la ciclurile de îngheț-dezgheț.

 

Datorită dimensiunii reduse a moleculelor, TPM 300 pătrunde parțial în substrat, extinzând rețeaua 3d nanomoleculară și în interiorul materialului, potențând astfel efectul protecției de suprafață.

 

Legătura chimică puternică cu porii materialului asigură creșterea rezistenței la intemperii precum și creșterea rezistenței mecanice și chimice permițând însă materialului să respire.

 

Datorită protecției de durată și prin eficientizarea procesului de întreținere și curățare a suprafețelor protejate, această acoperire nanomoleculară este potrivită pentru aplicarea în domeniul monumentelor istorice.

 

Legătura chimică puternică cu grupurile de suprafață OH garantează creșterea semnificativă a rezistenței la intemperii, precum și durabilitatea mecanică și chimică. Prin dispunerea inteligentă a structurilor hibride (organice și anorganice), Nanoflex® AG 15 face parte din conceptul Nano-Care Deutschland INTELLIGENT HYBRIDS®.

 

 

 

CARACTERISTICI TEHNICE
FIȘĂ INFORMAȚII SIGURANȚĂ

Exemple de aplicații: