INFORMAȚII GENERALE
CARACTERISTICI TEHNICE
FIȘĂ INFORMAȚII SIGURANȚĂ
INFORMAȚII GENERALE

 

Nanoflex® VP12 este un tratament hidrofob, rezistent la intemperii, pentru parbrizele vehiculelor.

 

După o aplicare rapidă și simplă, Nanoflex® VP12 permite o experiență de condus mai sigură în condiții umede prin devierea picăturilor de ploaie de pe sticlă sub formă de „mărgele” la viteze de peste 50 kph. Acest lucru compensează problema vizibilității reduse cauzată de acumularea de apă pe parbriz și reduce nevoia de utilizare a ștergătoarelor.

 

Particulele din acoperirea de sticlă nano VP12 sunt mai mici de 120 nm (de 80.000 de ori mai subțiri decât un păr uman); acestea fuzionează perfect cu particulele din sticlă. Moleculele anti-legare din produs aderă la suprafața de sticlă pentru a forma un strat protector, dar complet invizibil, respingând apa și contaminanții. Reacția de legare are loc în câteva secunde, astfel încât suprafața nou acoperită poate fi expusă la ploaie și zăpadă imediat după tratarea mașinii. Această fuziune permanentă a ingredientului activ cu parbrizul asigură o protecție foarte rezistentă. În condiții mixte de condus, stratul de acoperire continuă, în general, să funcționeze bine pentru o utilizare a mașinii de peste 20.000 de km.

 

Vizibilitatea îmbunătățită permite reacții mai rapide la potențiale pericole și, prin urmare, o experiență de condus mai sigură, precum și următoarele beneficii:

 

·      Ploaia pur și simplu se scurge de pe parbriz

·      Curățarea parbrizului devine mai ușoară

·      Ștergătoarele rezistă mai mult

·      Insectele sunt îndepărtate cu ușurință

·      Dezghețarea devine mai ușoară

·      VP12 nu conține iritanți, permițând o aplicare sigură și ușoară

CARACTERISTICI TEHNICE
FIȘĂ INFORMAȚII SIGURANȚĂ

Exemple de aplicații: