DESPRE NOI
Suntem o companie românească care investește în tehnologii nanomoleculare. Activitatea noastră cuprinde atât promovarea gamei proprii de produse și aplicații standard, cât și dezvoltarea unor produse speciale necesare în diverse aplicații specifice din domeniile în care suntem prezenți pe piață.
Nano-Care CEE este reprezentantul Nano-Care Deutschland AG în zona Europei Centrale și de Est, oferind pe aceste piețe protecții nano-moleculare de ultimă generație. Activitatea noastră cuprinde atât promovarea gamei de produse și aplicații standard cât și dezvoltarea unor produse speciale necesare în diverse aplicații specifice din domeniile în care suntem prezenți pe piață.
INOVAȚIE ROMÂNEASCĂ, TEHNOLOGIE GERMANĂ
Nano-Care AG a apărut prin desprinderea unui grup de cercetători din conglomeratul de activități al prestigiosului Institut Leibniz pentru Materiale Noi.
Reuniți în cadrul unei companii private, acest grup de cercetători beneficiază în continuare de parteneriate solide în cercurile cele mai înalte ale cercetării mondiale în domeniul nanotehnologiei și materialelor de avangardă.
Nano-Care AG îmbină cercetarea științifică la cel mai înalt nivel cu o abordare strategică orientată spre identificarea de soluții pentru probleme care nu pot fi rezolvate cu metode clasice.
Gama de produse este reprezentată de protecțiile nano-moleculare inteligente care oferă posibilitatea de protejare a suprafețelor și de îmbunătățire a caracteristicilor materialelor tratate.
Prin colaborarea cu laboratorul de cercetare din Germania, Nano Care CEE furnizează asistență tehnică, diagnosticare, consultanță, training pentru aplicatori autorizați și suport tehnic pentru utilizarea corectă a produselor, asigurând performanțe optime.

ANDREI NUȚĂ – CEO
„Nanomaterialele joacă un rol esențial în dezvoltarea unui mediu construit sustenabil, datorită proprietăților lor inovatoare care contribuie la creșterea duratei de viață si reducerea costurilor de mentenanța/întreținere. Aceste materiale inovatoare evoluează proprietățile materialelor de construcție, conferind rezistenta la apa, la îngheț/dezgheț, la factori de degradare chimica proveniți din poluare, la spectrul UV, agenți bacterieni. Astfel, utilizarea nanomaterialelor sprijină obiectivele de sustenabilitate, diminuând amprenta ecologică a sectorului construcțiilor și contribuind la crearea unor spații mai curate și mai sănătoase pentru locuitori.”